Buff

HVEM ER BUFF?

Omkring 1991 var der en passioneret motorcyklist, som var forelsket i at cruise Igualada tyndt på hans motorcykel. Hans ide kom da han turnerede vejende i Catalonien omkring Igualada - Joan’s manglede noget varmere, samt beskyttede mod sol og vind, dette var grundlaget til opfindelsen Buff. 

Dagen kom hvor Joan besluttede sig for at skabe præcis hvad han skulle bruge. Dag efter dag, tegnede og designede han i families tekstilvirksomhed. Efter mange timers arbejde, var den her: En glat rørformet stykke tøj lavet af microfiber.


HVORFOR VÆLGE BUFF?

Buff er bygget på etos af kvalitet; det er rygraden af deres virksomhed. Teknologien har udviklet sig og industrien af tekstiler er bevæget ind i en ny tid, som de har været med til at udvikle. Mens de inkorporerer topklasse fabriks teknologier, såsom COOLMAX og Polygiene, som er solide indenfor kvalitet og holdbarhed. Det er deres tids testet kvalitet som atleter og udendørs entusiast, fra en bred sport stoler på.

De er blevet partner med de førende producenter af rå materiale, så igennem 25 år, har Buff udgivet og været innovativ inden for hovedtøj. De ejer selv fabrikken, som er lokaliseret nede af gaden fra hovedkontoret i spanien, som kan sikre dem kvalitetstjek fra start til slut.

  • Brug den klatrerstil eller som en bandana, hårbånd, hjelmforing, pandebånd eller tørklæde
  • REPREVE® ydeevne polyester mikrofiber er lavet af genbrugsmaterialer - inklusive engangs plastflasker
  • 4-vejs stretchstof bevæger sig let med dig og holder sin form hver gang
  • UPF 50 stof beskytter mod skadelige UV-stråler
  • Genbrugt polyesterstof hjælper med at håndtere fugt og tørrer hurtigt
  • Problemfri konstruktion er behagelig mod huden