Black Crow

Hvem er Black Crows?

Black Crows er et selvstændig fransk freeski brand fra Chamonix. Skabt i 2006 af pro freeskieren Camille Jaccouxo og Bruno Compagnet, black crows var født ud fra lysten til at kombinere kunst med effektivitet. Deres produkter er besat af design som ikke forhindre performance samt identitet for moderne skiløben.  

For Black Crows, betyder frihed man kan innovere samt pioneer. Ikke bare deres første løssne model var innovativ, men også selve designet på deres ski. Hvorfor navnet Black Crows? Navnet kommer fra en krage race som hører til i alperne: en sort fugl, gult næb og røde ben. Som en af de eneste, flyver fuglen rundt 4000 meter over jorden, de bliver brugt af folk til at bekræfte bjerge.

Black Crows blev kendte på deres ski model Corvus. Som startede produktionen af mange flere. 

De byggede deres brede ski for det uendelige løse sne man møder i de højeste bjerge, samt man kunne hurtig skifte retning fra de snefyldte træer. Ved siden af Corvus, som er bygget med en mere single-rocker for et mere traditionelt alpine-feeling, andre freeride ski i 2017, såsom modellen Anima, holder double-rockers for en mere legefuld måde at stå på ski. For dem, som stræber efter en god gang løssne, men også nyder deres touring er dette mærke være lige for dig.