Atomic

Hvem er Atomic

Atomic er det østrigske brand, som er kendt for sine top performance racing ski, der bliver brugt til de helt store ski konkurrencer over hele verden. Atomic startede tilbage i 1955 og har siden haft sin gang blandt nogle af verdens største atleter indenfor skisport. I dag laver Atomic både ski, skistøvler, skistave, skibriller og mange andre former for skiudstyr. Et topprofessionelt ski brand, som de senere år har udvidet deres sortiment indenfor pisteski, all mountain ski og freeride ski.

 

Atomic er kendt for sine ski og skistøvler

Atomic’s røde brand farve er ikke til at tage fejl af. Kører man ned ad de østrigske pister, så er der ingen tvivl om at en Atomic ski er til at få øje på. Atomic er speciel blevet kendt for deres Redster ski. En pisteski med utrolig høj topfart, der kan navigere både korte og bredde sving. Takket være World cup race innovationen, Servotec, lykkedes Redster sublimt i ethvert sving. Styringen er lettere og mere smidig i sving og Redster skien har også fået det kendte Ultra titanium-drevne laminat, som førhen kun var tilgængelig på Atomic FIS-ski. Titanium laminaten løber fra sidewall til sidewall, og sikre et ultimativt kantgreb, som er svær at finde blandt andre performance piste ski på markedet. Atomic skistøvler som Atomic Hawx og Atomic Redster Club Sport er blandt topmodellerne som vælges, hvis man ikke vil gå ned på kvalitet og performance i skistøvlen. Atomic Hawx kommer i 3 forskellige modeller – Atomic Hawx Prime, Atomic Hawx Magna og Atomic Hawx Ultra. 3 skistøvler, som alle har en vision om at skabe et fantastisk fit og lethed med moderne features der står klar til at angribe hele bjerget.  Atomic Redster Club Stort er derimod en skistøvle, som smider en masse power ned ad pisten, uden at det går udover kontrollen. En skistøvle som er udviklet i et utroligt tætsiddende fit og bygget til piste raceren, som altid er den første ved skiliften.

  

Atomic har udviklet skistøvlen, som altid tilpasser sig

Atomic har udviklet teknologien, som tilpasser og husker hvordan din fods anatomi er. En anerkendt teknologi som hedder Memory fit. Memory fit er en af de mest udbredte varme-fitting teknologier, som personalisere din støvles fit efter din fod. Det tager ikke mere end et par minutter før skistøvlen har rettet sin skal, cuff og indre liner efter din fods anatomi. Memory fit teknologien skaber komfort, og sikre at du får flere glade timer på bjerget.

 

Hvad er forskellen på Atomic ski?

Forskellen på Atomic’s ski er rigtig stor, men deres brede udvalg sikre også, at enhver kan finde sin egen smag.  Atomic piste ski er designet til at køre stærkt. Deres konstruktion fokuserer på at være kompakt, stiv og manøvredygtig på en hårdpakket piste. Atomic all mountain ski er derimod designet til at tage dig med på hvad end bjerget skulle byde. De kommer i forskellige bredder, og er især bygget mod at kunne modstå alle de forhold, som piste skien ikke er i stand til at kapere. Er du mere til kickers, tricks, og fede lines i backcountryen, så er Atomic freeski serie helt perfekt. En serie hvor Punx skien kan tage dig med over fede hop i parken, og hvor Backland FR skien er dedikeret til offpiste og backcountryen.

 

Find et stort udvalg af Atomic hos One Open Sky

Hos One Open Sky finder du et stort udvalg af Atomic ski og Atomic skistøvler. Vi har en professionel tilgang til tilpasning af skistøvlen, så du kan være sikker på at komme afsted med en som hverken irritere eller sidder for løst. Vi er eksperter i skiløb, og har du spørgsmål til Atomic, eller hvilke specifikke Atomic produkter, som vi kan anbefale til dig til dit skiløb, så står vi altid klar i butikken eller på telefon.