Aquapac

Hvem er Aquapac? 

Aquapac er en britisk virksomhed, opstart i 1983. De specialiserer sig i vandtætte genstande til opbevaring. Deres største kommercielle success, var Sony samarbejdet på den vandtætte walkman ‘Aquaman’, derefter begynder de på VHF radio. 

At gøre teknologi vandtæt er Aquapacs spidskompetence, så der Motorolas første mobiltelefon ramte marked, lavede Aquapac selvfølgelig den første vandtætte mobiltelefon. Nokia opdager denne teknologi og de indgår et langt samarbejde gennem 90’ern. Nokias kontrakt satte skub i tingene, hvorefter de begyndte at levere produkter til Deutsche Telekom og NTT DoCoMo. Herefter var døren sparket ind, fordi så begyndte de at lave vandtætte etuier til næsten alt håndholdt teknologi, f.eks. kamera og eReaders.            


Det du kan forvente fra Aquapac

De beskriver sig selv som at være for den aktive person, som nyder livet udendørs eller til den professionelle som skal sikre sit udstyr. Mange års erfaring med at lave vandtætte produkter, samt stået for størstedelen er kommercielle succeser indenfor vandtæt teknologi. Her er en liste med virksomheder de har arbejdet med: Nokia, Sony, Jaguar, Range Rover, the Winter Olympic Games, the Royal Navy, the US Coast Guard og mange andre.

Deres simple mission: Design og producere høj kvalitets produkter. Vi hopper ikke over hvor gærdet er lavest, fordi folk fortjener topkvalitet til at beskytte deres udstyr. Alle vores vandtætte etuier er produceret i egen virksomhed.

Quote fra Aquapac

“Vores mål er at behandle kunderne som en af vores egen. Vores kundeservice har et simpelt mål - gøre kunden glad, så de kommer igen”