Anon

Dette tilbyder Anon dig!

Anon er et skibrille og skihjelme brand, der er ejet af storebror brandet Burton. Anon leverer år efter år verdensklasse skibriller/hjelme til hele kloden. Skibrillerne er deres største produkt linje, de producere skibriller hvor linsen er let aftagelig. Det samme gælder med det tilhørerne halsrør, som med magneter kan kobles til skibrillen. Anon giver dig herved en fantastisk oplevelse på bjerget, hvor skiftningen af linser og vedhæftningen af halsrør vil føles som en lej.

Hvad er fordelene ved Anon skibriller ifht. andre skibriller?

Anon er uden tvivl en af de mest innovative skibrille brands på markedet. Dette ses med deres MFI-teknologi (kan tilkøbes) som er en face mask/halsrør, der med Anons MFI teknologi sikre, at hovedet holdes varmt og sne frit. MFI-teknologien sørger for, at face masken/halsrøret kan forbindes med skibrillen vha. 16 kraftige neodynamiske magneter, der er indbygget i begge elementer. Dertil er ventilationskanalerne i brillen og face masken optimeret, så dug ikke bliver et problem. MFI-teknologien sikre at komfort og sigtbarhed går hånd i hånd. Hertil kommer Anon med 3 forskellige linse teknologier, som er følgende, Anons SONAR-, Cylindrical- og Spherical teknologier, der med deres forskellige funktioner, vil give dig en fremragende dag ude på pisterne. Dertil er største delen af Anons skibriller OTG verificerede, det betyder, at dine egne briller kan passe under skibrillen.
De fleste goggles fra Anon har udover de 16 dynamiske magneter til dit halsrør, også inkorporeret 8 magneter i rammen på brillen. Disse 8 magneter sørger for, at du lynhurtigt og sikkert kan skifte linsen på skibrillen. Dette er utroligt brugbart, når vejret tit er skiftende på bjerget, og der herved bliver overskyet i løbet af dagen. I dette tilfælde vil du på to sekunder kunne skifte din solvejrs linse ud, med en der er beregnet til overskyet forhold.

Anon hos One Open Sky

Anon sælger ikke kun goggles og hjelme, men også hoodies, kasketter t-shirts mm. Alt dette kan fås hos One Open Sky i Herning eller København, hvor vi har Danmarks største udvalg af Anon produkter. Dette har vi været glade for lige fra starten, eftersom Anon altid producere high quality produkter til alle slags snesports entusiaster. Derfor vil du sikkert ikke komme forgæves eller køber et par lækre skibriller eller hjelm online her på shoppen!