Analog

Dette tilbyder Analogs dig!

Analogs udvalg går fra A-Z med textiler skræddersyet til bræt entusiaster, om det snowboarding, skateboard eller surfing, Analog har din ryg!

Med mænd som hovedmålgruppe skaber de produkter til pro, amatør eller enthusiast. Analog Clothing historie går tilbage til 1998, hvor Trevor Andrew og Keir Dillon havde eksperimenter med en alternativ tøjlinje fra Burton. Men de havde større succes i sigte, så i 2003, lancerede de deres designer streetwear mærke - Analog- alt imens de skriver kontrakter med skate og surf hold. Catering til brætsporskulten, har Analog Clothing over årene etableret sig som en fremgangs virksomhed inden for mode. 

Analog Clothing har et kæmpe udvalg af snowboard overtøj, et bredt udvalg af tøj og tilbehør såsom beanies, bælte, hatte, sokker, håndklæder og punge. Helt fra bukser som fanger øjnene samt jakker man instant genkender, grundet deres indviklet detaljer og fine udskæringer, til premium tætsiddende t-shirts med inkorporeret grafik og varierende farver, mærket har teknisk set alt.