Sikkerhed Snowboard

SIKKERHED

Der er vel intet mere irriterende end når skiferien skal stoppe før det planlagte? Derfor anbefaler vi om du et begynder, øvet eller ekspert, at tage sikkerhed seriøst.

Hos One Open Sky, har vi hjelme, rygskjold og crashpants, som alle sammen hjælper med at passe på dine mest sårbare kropsdele i et eventuelt styrt.

Hjelmen

Princippet er som vi kender det fra vores cykelhjelm, den beskytter hovedet, og forhindrer os i at komme katastrofalt afsted hvis vi skal vælte. Hvis du er interesseret i at læse mere og hjelme kan du trykke her.

Rygskjoldet

Som det ligger i ordet, er rygskjoldet der for at beskytte vores ryg, da ingen har interesse i at komme fra skiferien med en rygmarvs skade, kan vi anbefale rygsskjoldet til alle. I tilfælde af at du vil vide mere om dens fordele kan du læse om det her.

Crashpants

Af samme princip som de to ovenstående, er crashpants kommet til verden for at beskytte vores sårbare dele i hofte sektionen, som f.eks. halebenet. Det er gjort ved at indlægge stødabsorberende puder de mest sårbare områder, hvis du vil læse mere om emnet kan det gøres her.