bootfitting

DEN PERFEKTE SKISTØVLE 

Med den rigtige skistøvle oplever du perfekt kontrol over dine ski, friheden til at nyde skiløbet og den blå himmel. 

Hos One Open Sky, er vi eksperter i skistøvler, analyse, tilpasning, bootfitting og såler. Vi kan tilbyde dig Danmarks største udvalg med et sortiment på mere 3000 par støvler i alle bredder og typer hver sæson. Vi har som de eneste i Danmark BootDocs Vandra scannere, der analyserer dine fødder i 3D samt Fischers nye VACUUMFIT - sammen med vores mange års erfaring i bootfitting og føddernes anatomi, har vi derfor grundlaget for at finde skistøvler med det perfekte fit til netop dig.

PASNINGSGARANTI

Vi er helt sikre på, at vi kan finde den rigtige skistøvle til dig. Det vil vi gerne give dig en garanti for. Vi giver dig PASNINGSGARANTI på dine skistøvler.

Hvis du lytter til vores råd, garanterer vi, at du får en støvle, der passer. Skulle der mod forventning opstå problemer, så kan du altid komme ind efter skiferien og få støvlen justeret. Kan vi ikke afhjælpe dine problemer, bytter vi naturligvis din støvle til en anden. På den nye støvle modregner vi 80 % af købsprisen på den gamle. PASNINGSGARANTIEN gælder i 12 måneder fra købsdatoen. Garantien kan kun bruges i den butik, hvor du har købt støvlen (One Open SKy i Herning eller København). Det er ikke muligt at få pengene tilbage på garantien, når støvlen er brugt.

BOOK TID TIL BOOTFITTING OG UNDGÅ VENTETID

Alle hverdage kan du booke en tid til bootfitting i vores butikker i Herning og København. Så står vores skistøvle-eksperter klar til at hjælpe dig med at finde den helt rigtige støvle til dig uden ventetid. Vi gør opmærksom på, at du ikke kan booke tider lørdag og søndag - bootfitting i weekenden foregår som normalt med almindelig kø-kultur. 

  

 


Bootfitting er gratis ved køb af støvler hos One Open Sky.    

Priser på bootfitting af støvler, der ikke er købt hos One Open Sky:

Opvarmning af inderstøvle: kr. 300,-
Fitting af inderstøvler: kr. 500,-
Fitting af støvleskal: kr. 500,-
Ønsker du både fitting af inderstøvle og yderskal: kr. 1000,-
(fx Fischer Vacuum eller Salomon Custom shell).

Se alle skistøvler  

 
Af hensyn til vores kunders og personales sikkerhed, foregår al analyse af fødder og tilpasning af skistøvler med mundbind.
Vær opmærksom på at vi har begrænset kapacitet for at kunne opretholde anbefalet afstand og forebygge smitte af Covid-19, så der kan forekomme ventetid ved køb af skistøvler og bootfitting.